Kungen – Passion for People 2019/2020

Välkommen!

Den 29 december till 2 januari är det dags för en av årets höjdpunkter. Vår bön är att dagarna på Strandhem ska få göra en skillnad i våra liv, genom de möten som får ske här. Möten mellan människor och möten mellan oss och Gud. Välkommen dit!

Passion for People 2019/2020 – ”Kungen”

Jesus är fantastisk. Han är vår vän och vår bror. Men inte bara det. Han är också vår KUNG. Det är faktiskt så att Jesus inte bara är de kristnas kung, utan han är Kung över hela universum, över allt och alla. Jesus är Kungarnas Kung och Herrarnas Herre.

På Passion for People – Kungen vill vi undersöka och gräva djupare i Jesu storhet, överlägsenhet och titta på varför Jesus är den som är värd att tillbes och följas ända in i evigheten.

Lägret kommer också bjuda på saker som maffigt nyårsfirande, gemenskap i smågrupper, lovsång, fritidsaktiviteter och café-mingel.

Passion for People är ett läger för dig som är 15 år eller äldre (född 2004 eller tidigare). Välkommen till vackra Strandhem i Örkelljunga för att fira in det nya året tillsammans med Gud och massor med andra ungdomar.

Anmäl dig senast den 16 december. Från och med den 1 december går priset för lägret upp 200kr, så passa på att anmäla dig innan dess!